Zapečené papriky

12. Srpen 2018

Často se mě ptáte co rychlého uvařit na večeři. V letních měsících, kdy dozrávají rajčata, jednoznačně vítězí pečená rajčata s mozzarelou. Fakt rychlovka. Dostala jsem na vyzkoušení koření od Sonnentoru a tak jsem si řekla, že tento recept s použitím jejich grilovacího koření ještě vylepším, aby se z něj stala luxusní záležitost lahodící i oku. Myslím, že se povedlo. Čekáte navštěvu, chcete ji překvapit, nevíte co s přezrálými rajčaty? Milujete fetu a dobré koření? Recept je váš, tak ho vyzkoušejte! A příloha? Třeba tzatziky.

Suroviny

Postup

Rozpůlím a vydlabu papriky. V misce smíchám na kousky nakrájená rajčata, fetu, mozzarelu, grilovací koření, popřípadě dosolím. Směsí naplním papriky, poliji olejem a dám zapéct do trouby na horký vzduch. Na závěr pustím na pár minut gril.

3
0 komentářů
Pošli
recept
Přidat do
kuchařky