
Zapečené papriky |
12. Srpen 2018 |
Často se mě ptáte co rychlého uvařit na večeři. V letních měsících, kdy dozrávají rajčata, jednoznačně vítězí pečená rajčata s mozzarelou. Fakt rychlovka. Dostala jsem na vyzkoušení koření od Sonnentoru a tak jsem si řekla, že tento recept s použitím jejich grilovacího koření ještě vylepším, aby se z něj stala luxusní záležitost lahodící i oku. Myslím, že se povedlo. Čekáte navštěvu, chcete ji překvapit, nevíte co s přezrálými rajčaty? Milujete fetu a dobré koření? Recept je váš, tak ho vyzkoušejte! A příloha? Třeba tzatziky.
Suroviny
- papriky 4 ks
- feta 100 g
- rajčata 3-5 ks
- mozzarela 250 g
- grilovací koření Sonnentor
- sůl Ayurvédská
- olej olivový, tím nešetřete!
Postup
Rozpůlím a vydlabu papriky. V misce smíchám na kousky nakrájená rajčata, fetu, mozzarelu, grilovací koření, popřípadě dosolím. Směsí naplním papriky, poliji olejem a dám zapéct do trouby na horký vzduch. Na závěr pustím na pár minut gril.
recept
kuchařky