Plněné žampiony

18. Listopad 2015

Suroviny

  • žampiony větší 6-8 ks
  • šalotka 1 ks
  • paprika červená
  • brokolice
  • vejce 1 ks
  • čedar 200g
  • sůl
  • pepř
  • olej olivový

Postup

Vydlabete žampiony a spolu s nožičkami posekáte na malé kousky. Dáte cibulku/šalotku na pánev, chvilku podusíte s kouskem posekané papriky, já jsem dala ještě kousek brokolice. Osolíte, opepříte. Pak rozbijete vajičko a tím, společně s polovinou nastrouhaného čedaru spojíte a hned tím plníte vydlabané žampiony.  Zbytek čedaru nahoru. Pekla jsem na rajčatech cca 25 min, 175°C. Žampiony při pečení pustí šťávu.

7
0 komentářů
Pošli
recept
Přidat do
kuchařky