Domácí zmrzlina - čokoládová

14. Listopad 2015

Když mám chuť na zmrzlinu, jakože ji moc nemívám, tak si udělám svoji, domácí. Hledala jsem na internetu, jak se taková zmrzlina dělá, a těch návodů na ni je hodně, ale mně vyhovuje tento rychlý a téměř bezpracný recept.

Suroviny

  • šlehačka
  • salko
  • čokoláda cca 50g

Postup

Vyšleháte šlehačku, přidáte salko, ještě chvilku budete šlehat. Pak dáte do zmrzlinovače, předem namraženého a zapnete. Pak pomalu přiléváte rozpuštěnou čokoládu. Až je zmrzlina hotová, uložte ji do plastové nádoby a dejte do mrazáku. Ti, co mají zmrzlinovač jsou na tom lépe. A ti, co ho nemají, tak každou půlhodinu navštíví mrazák a zmrzlinu promíchají.

6
0 komentářů
Pošli
recept
Přidat do
kuchařky