Domácí nanučky

2. Březen 2016

Udělat si doma zmrzlinu není nic složitého a v tomto případě nepotřebujete žádný zmrzlinovač, pouze mrazničku a nějaké formičky. Pokud jste kdysi dávno měli v oblibě nanuk Eskimo, tak jsem si jistá, že právě tento druh zmrzliny vám ho bude připomínat. Děti je budou milovat.

Suroviny

  • banán 2ks velmi zralé (cca 200g)
  • smetana kokosová 100ml (alpro DM drogerie)
  • sirup datlový 2PL
  • kakao 2PL
  • máslo kešu nebo mandlové 1ČL
  • sůl špetka himalájská

Postup

Všechny suroviny dám do vyšší nádoby a rozmixuji. Pak plním do zmrzlinových formiček a po ztuhnutí zdobím sekanými oříšky, čokoládou apod. Opět fantazie! Nezapomeňte asi za hodinu, co budou nanučky v mrazničce, píchnout do nich "držátko"!

6
0 komentářů
Pošli
recept
Přidat do
kuchařky