
Čokoládové raw brownies |
26. Listopad 2015 |
Nejen že vypadají moc dobře, ale také tak chutnají. A tak uspořádejte večírek pro své chuťové pohárky! Když si upravíte recept podle sebe, dáte i jiný druh oříšků, sušeného ovoce a tuku, tak vykouzlíte různé dobroty, kterými potěšíte snad všechny.
Suroviny
- datle 1 šálek
- mandle 1/2 šálku
- kešu 1/2 šálku
- kokos strouhaný 1/4 šálku
- kokosový olej 1 čajová lžička
- kakao 1/4 šálku
- trochu soli / himálajské/
Postup
Datle jsem na chvilku namočila do vody, mezitím jsem si připravila oříšky. Mandle jsem spařila a oloupala, kešu jsem měla přes noc namočené ve vodě. Po slití vody jsem datle rozmixovala, dnes už vím, že to chce ale lepší a výkonější mixér, ale zvládnete to i tím normálním, dala do misky a pokračovala jsem v mixování oříšků. Spolu s kakaem, kokosem, kokosovým olejem a solí, jsem vše v misce promíchala. Nejlépe rukou. Pak jsem si hmotu dala na pečící papír a přes potravinářskou fólii válečkem vyválela. Nechte chvilku ztuhnout.
recept
kuchařky