Avokádovo-vajíčkový salát

2. Březen 2018

Ještě nedávno jsem nevěděla, jak avokádo chutná. To byla chyba! Tuk obsažený v avokádu je nejlepším rostliným tukem a dnes už vím, že takových tuků se vůbec nemusím bát. Vejce jsou jedním z nejlepších zdrojů bílkovin a pro mě jako vegetariána jsou nepostradatelná. Z těchto dvou superpotravin jsem připravila salát, který určitě bude chutnat všem milovníkům zdravých a pikantních pokrmů. Aby měl salát právě tu ostrou a pikantní chuť, přidala jsem do něj výbornou francouzskou hořčici od Boneca a chilli. Ať to má říz! S domácí sezamovou houstičkou jsem připravila parádní záležitost. Dobrou chuť!

Suroviny

Postup

V misce smíchám zakysanou smetanu, hořčici, sůl, pepř, chilli. Přidám nasekané vejce a avokádo. Výborně chutná s kapary a rukolou. Napište, jak vám salát chutnal!

4
0 komentářů
Pošli
recept
Přidat do
kuchařky